● 50.000 συνολικές επισκέψεις! Thank you! ● Νέο κείμενο: " Μια απ' τα ίδια ήσουν κι εσύ " Διάβασε το κείμενο τώρα! ● Για να μη χάνεις ανάρτηση, κάνε subscribe! ● Η δημοσκόπηση του μήνα: Έχετε ζήσει τον παράνομο έρωτα; - Ναι, και πόνεσε πολύ στο τέλος 50% - Όχι, και εύχομαι να μη μου συμβεί ποτέ 37% - Δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι 12%

Εσύ μπορείς να αντέξεις τη μαγεία;

Είναι πολλά πράγματα στη ζωή των ανθρώπων που βρίσκονται μέσα σε καταστάσεις, που άλλοτε θέλουμε να ξεχάσουμε και άλλοτε θέλουμε να θυμόμαστε για πάντα. Από τον πρώτο μας έρωτα, μέχρι και το γάμο και τα παιδιά που μπορούμε και θέλουμε να αποκτήσουμε. Είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι ζούμε μέσα σε εμπειρίες που μας κάνουν δυνατούς και μάλιστα, πολλές φορές βρίσκονται αντιμέτωποι με τους πιο δυνατούς τους φόβους γιατί οι άνθρωποι έχουμε μάθει να στηριζόμαστε σε πράγματα που πολλές φορές μας τα υποδεικνύουν άλλοι. 

Είναι η ζωή έτσι. όπως μοναδικά τα φέρνει, έτσι και δυναμώνει τον άνθρωπο. Οι βασικές εμπειρίες ενός ανθρώπου και όλα αυτά που συναντάει στη ζωή του ξεκινούν από την αρχή του. Μια αρχή που για άλλους είναι πιο δύσκολη και μια αρχή που για άλλους είναι πιο εύκολη αφού έχουν τη κατάλληλη βοήθεια, έναν άνθρωπο ή μια ομάδα που έρχεται στη ζωή τους σαν από μηχανής Θεός για να τους κάνει δυνατούς. Να τους κάνει τρωτούς.

Όταν η λογική απέχει από το συναίσθημα τότε ο άνθρωπος έχοντας με μόνο άξονα τη λογική παλεύει να αγαπήσει κάποιον που όμως δε μπορεί να το δει και να το καταλάβει. Πόσο άδικο είναι αυτό; Η αδικία στη ζωή μας έρχεται όταν η αδιαφορία του άλλου, σκοτώνει το πραγματικό ενδιαφέρον, και ενώ έχεις προσπαθήσει τόσο πολύ για αυτό. Και εκεί που νιώθεις πως τα πάντα αλλάζουν, ένα σε ψάχνω και μια αφορμή για κάτι καινούργιο ξεκινάει όσο και αν έχεις κλειδώσει μέσα σου, και δε θες συναισθηματικά να δεθείς με κανέναν. Μπορεί να λες σ' αγαπώ με πολύ εύκολο τρόπο όμως όταν στρέψεις το μαχαίρι στη πληγή, δεξιά η αριστερά, τότε τι πονάει περισσότερο; Πονάει όταν δεν έχεις με κάποιον να μοιραστείς όλα αυτά που νιώθεις, και όταν οι επιλογές σου καθορίζουν τη ζωή σου με το πιο άσχημο τρόπο. Είμαστε οι επιλογές μας, λένε. Όλα αυτά που μας ζυμώνουν από τη γέννηση μας, μέχρι και σήμερα. Και καθώς προχωράς με αυτές τις επιλογές ολοκληρώνεις το μέτρημα, από τους ανθρώπους που θα ήθελες να ήταν στη ζωή σου, αλλά υπήρξαν λίγοι σε αυτό το ταξίδι. 

Αγάπη τι δύσκολο πράγμα, λένε και πραγματικά πόσο τρωτός νιώθεις όταν έχεις μια αγκαλιά να ηρεμήσεις και όταν έχεις ένα μυαλό να ησυχάσεις; και αυτό το μυαλό είναι ένα προϊόν που δεν είναι καθόλου εξαγοράσιμο. Ένα μαιντφακ που πολλές φορές απολαμβάνουμε και βιώνουμε τόσο έντονα.Ο έρωτας σε λάθος χρόνο έρχεται στους ανθρώπους σε πολλές εκφάνσεις, καταστάσεις και σχήματα. Είναι ο έρωτας που ζει ένας άνθρωπος μια φορά στη ζωή του και τον αλλάζει πραγματικά. Είναι αυτός ο φτερωτός άγγελος που έρχεται σε ανθρώπινη μορφή για να σε αλλάξει. Μια ανάσα ανακούφισης, ήρθες για να με αλλάξεις. Να με κάνεις δυνατό, να νιώθω τη κάθε μέρα μας γιορτή και να γίνομαι μοναδικός στην αγκαλιά σου.

Για να σε συναντήσω, έτσι ένιωθα από την αρχή, όσο και αν ήθελα να φύγεις από το μυαλό μου όταν θα ξυπνούσα. Μπορεί να σε γνώρισα στα Social Media η αγάπη μου για σένα όμως ήταν μεγάλη, από την αρχή και δυνατή. Βλέπεις ο έρωτας στα χρόνια του Facebook και του Twitter δεν είναι τόσο ουτοπικός. Υπάρχει και πολλές φορές κρατάει ζωντανή την αγάπη, για πάντα. Ο έρωτας αυτός μπορεί να ναι και καριερίστας, μπορεί και ένας απλός έρωτας, τέτοια μαγεία έχει. Εσύ μπορείς να αντέξεις την μαγεία; Αν μπορείς τότε η ευτυχία είναι στο χέρι σου, και μπορείς να την κάνεις μια μαγική στιγμή, μια γιορτή, είναι η ζωή σου. Γιατί στη ζωή σου, θα μάθεις να λες κι ευχαριστώ. Και στο τέλος σου μένουν μόνο στιγμές, είναι αυτές οι στιγμές που θα θυμάσαι όταν ο καιρός θα έχει περάσει. Εσύ μπορείς να αντέξεις τη μαγεία; για το αύριο. Το τώρα, το μετά...;

**Επάνω στις έντονες προτάσεις, μπορείτε να διαβάσετε τα κείμενα, πατώντας επάνω στους συνδέσμους ** 

To be Continued...

Σχόλια

  1. Για άλλη μια φορά, μοναδικός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε διαβάζω πρώτη φορά και ομολογώ ότι η συγγραφή σου είναι απίστευτη, φοβερός λόγος και πάντα to the point. Όλα τα κείμενα σου είναι τέλεια! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου